A legnépszerűbb nyerőgépek Magyarországon 

by

in

Manapság már széleskörű kaszinó játék kínálattal találkozhatunk az interneten. Nem kell nagyon keresgélnünk akkor, ha szeretnénk online rulett játékot szeretnénk például játszani, vagy szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni a nyerőgépek között. Ha te is kedveled a nyerőgépeket, vagy most szeretnéd kipróbálni magad ezen a területen, olvasd tovább a cikket, mert megismerheted a legkedveltebb nyerőgép játékokat. Ezen kívül sok hasznos információt gyűjtöttünk össze a nyerőgépekkel kapcsolatban, amire biztosan szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd kezdeni a játékot.

Mi az az online nyerőgép?

Az online nyerőgép egy izgalmas játék, ami során lehetőség nyílik arra, hogy anélkül élvezd a nyerőgép játékokat, hogy elhagynád az otthonod. Sőt a telefonodról is élvezheted a játékot például, ha éppen elutazol otthonról. A játék során ráadásul értékes nyereményeket lehet kipörgetni. 

Gyakorlatilag ugyanazon az elven működnek, mint a hagyományos kaszinó nyerőgépek. Az online kaszinók között számos tematikával találkozhatsz, kedved szerint válogathatsz a jobbnál jobb játékok között. Bármelyik oldalt is választod biztos lehetsz benne, hogy élvezetes játék élményben lesz részed.

Hogyan működik az online nyerőgép?

Bárhonnan is választasz játékot, nagyszerű élményben lehet részed, de mégis elmondható az, hogy a nyerőgépek online kaszinó oldalanként eltérőek. Más más bónuszokban lehet részed, és különböző jackpotokat kínálnak az oldalak. Ettől függetlenül a nyerőgépek alapelvei nagyon ritkán változnak meg. Csupán néhány egyszerű fogalmat kell megismerned ahhoz, hogy máris el tudd kezdeni a játékot. Nézzünk meg néhány olyan fogalmat, ami az online nyerőgép játékokhoz szükséges.

Az egyenleg alatt azt az összeget értjük, ami a számládon szerepel. Ezzel az összeggel tudsz gazdálkodni. Vannak azonban már olyan nyerőgépek is, amelyekkel valódi pénz nélkül is lehet játszani. A nyerőgép lehet háromtárcsás, öttárcsás, de akár héttárcsás is. Ezeket a tárcsákat kell pörgetned. Ha egyforma ikonok jelennek meg, akkor nyertél. A kijelző fogja megmutatni számodra azt, amikor nyersz, vagyis amikor kipörgött egy bónusz és egyéb hasonló fontos szimbólum. 

A kifizetési táblázat a nyerőgép információs doboza lesz. Innen tudsz majd tájékozódni a játék részleteiről, így például arról, hogy a különböző szimbólumok milyen értékkel rendelkeznek.

A pörgetéssel tudod elindítani a játékot. Amint megnyomod ezt a gombot, a tárcsák pörögni kezdenek, és reménykedhetsz a nagy nyereményben. 

A tét az az összeg, amit az egyes pörgetések során fel tudsz rakni. Minden nyerőgépnél meg van határozva egy minimális és egy maximális tét. Lehetőséged van arra is, hogy beállítsd a gépen, hogy egy bizonyos számú pörgetést lejátsszon magától, előre. Ezt nevezzük autojátéknak.

Milyen nyerőgépeket különböztetünk meg?

Ha a kaszinójátékokon belül különösen a nyerőgépekkel szeretnénk kikapcsolódni, akkor erre roppant széleskörű választékkal találkozhatunk. Számtalan más más témával rendelkező nyerőgép érhető el. Nézzük meg, hogy milyen nyerőgépeket tudunk megkülönböztetni.

A klasszikus nyerőgépek azok, amelyek a leginkább hasonlítanak a hagyományos kaszinókban megtalálható nyerőgépekhez. Ezek a játékok fix nyerővonalakkal rendelkeznek. Vannak bónusz játékos nyerőgépek is a kaszinók kínálatában. Ezek tulajdonképpen a továbbfejlesztett változatai a klasszikus nyerőgépeknek. Itt bónusz köröket biztosítanak a játék során és találkozhatunk más egyéb különleges funkciókkal is.

A videó nyerőgépek nagyon hasonlítanak a bónusz játékos nyerőgépekhez. A különbség, hogy ezek a legmodernebb grafikával rendelkeznek annak érdekében, hogy még inkább élvezetesebb legyen a játékélmény. Csodálatos animációkban lehet részed, ha ilyen nyerőgépet választasz. Vannak többvonalas nyerőgépek, amelyek esetében te választhatod ki azt, hogy hány aktív nyerő vonalon játssz. Végezetül a progresszív jackpotos nyerőgépek esetén van egy minimum, ami nő annak megfelelően, ahogy a játékosok játszanak. 

Fontos fogalmak a nyerőgépekhez

Nézzünk meg ezek után néhány olyan fogalmat, ami a különleges funkciókhoz és a bónuszokhoz kapcsolódik. A dzsoli egy olyan szimbólum, ami helyettesíthet bármilyen más szimbólumot. Ezáltal tudja segíteni azt, hogy a kiadott kombináció nyerő legyen. Vannak olyan esetek, amikor a dzsoli nem helyettesíthet mindent, például a bónuszoknál. Ettől függetlenül pedig vannak már olyan dzsolik is, amelyeket továbbfejlesztettek. Ilyen továbbfejlesztett változat a csoportos dzsoli, vagy az óriás dzsoli.

A szóró alatt egy olyan speciális szimbólumot értünk, amiből, ha legalább három megjelenik, nyertél, vagy bónuszokat, különleges köröket kaphatsz cserébe. A szorzó egy olyan funkció, ami segít abban, hogy a játék során meg tudd többszörözni a nyereményedet. Ezek leggyakrabban bónusz körökben bukkannak fel. A kifizetés alatt pedig azt a pénzösszeget értjük, amit a kaszinó kifizet számodra. Ez lesz a nyereményed. Figyelj arra, hogy egyes kaszinóoldalak meghatározzák a minimális és a maximális kifizetést is a befizetéshez hasonlóan.

Melyek a legnépszerűbb játékok?

A kaszinójátékok népszerűség nem véletlen. Vannak olyan játékok, amelyek szinte örök helyet foglalnak el a legnépszerűbb játékok listáján. A klasszikus játékok esetén ilyen lehet a rulett, vagy a blackjack is. Nézzük meg, hogy melyek a legnépszerűbb nyerőgép játékok.

  • The Crown
  • Wolf Fang Winter Storm
  • Book of Rebirth
  • Wolf Gold
  • Flaming Chillies
  • Juicy Crush

Mire kell odafigyelni kezdőként?

Végül nézzük meg azt, hogy kezdő játékosként mi javasolt számodra. Ha sosem játszottál még igazi pénzzel, az elején érdemes inkább egyszerűbb játékokat választanod. Elsőként semmiképpen se kezd egy öttárcsás játékkal. 

Válassz egy háromtárcsás játékot. Ezek a játékok nincsenek túlbonyolítva, így egyszerűbb lesz a dolgod a játék során. Mielőtt elkezdenéd a játékot viszont, mindig olvasd el a játékszabályokat.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *